Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Ο Dr. Phil και η αμφιφυλοφιλία.

Ο Dr. Phil είναι τηλεοπτικός αστέρας στην αμερικάνικη tv. Εξετάζει διάφορα κοινωνικά θέματα και δίνει λύσεις επί της οθόνης...

Ένα από τα θέματα που έχει αναγγείλει ότι θα αφιερώσει σε επερχόμενη εκπομπή είναι η αμφιφιλοφυλία. Ο τίτλος της εκπομπής του θα είναι «Is your teenager rebelling by pretending to be bi-sexual?»

Καλεί λοιπόν όσους γονείς αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο «πρόβλημα» να επικοινωνήσουν μαζί του και να συμμετάσχουν στην εκπομπή του. Δίνει επίσης και μια φόρμα επικοινωνίας (ηλεκτρονικά) για να του απαντήσουν γονείς απ’ όλο τον κόσμο, ως βοήθεια στην «έρευνα» αυτή που διεξάγει.

Τα ερωτήματα που συνεχίζει να θέτει είναι:

“Has your teen pretended to be bi-sexual because he/she thinks it's cool? Or has your teenage daughter pretended to be bi-sexual to attract boys?”

Όλα αντιμετωπίζονται κάπως... «cool» και με μία σχετική άνεση. «Cool» η άποψη ότι κάποιοι συμπολίτες μας ντε φάκτο ψεύδονται για τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους; Χμ, είναι όσο «cool» βέβαια, όσο είναι και οι απόψεις που ακούγονται από κάποιους ότι μπορούν να θεραπεύουν την ομοφυλοφιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: