Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Αν δεν είσαι ομοφυλόφιλος δεν πηγαίνεις μπροστά στη ζωή!

Από τα πρακτικά της Ελληνικής Βουλής, Παρασκευή 8.5.09, Συζήτηση στην Ολομέλεια, για Θέματα Νεολαίας. Ο βουλευτής και Πρόεδρος του Λα.Ο.Σ., κύριος Καρατζαφέρης, αναλύει τους "προβληματισμούς" του επί του βήματος γι' αυτά τα θέματα.

Αντιγράφω απόσπασμα:
-------------------------------------------------------------
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού): [...]
Ποια πρότυπα δίνει η τηλεόραση;
Εγώ δεν είμαι εχθρός των ομοφυλοφίλων και ούτε μπορεί να είναι εχθρός της κοινωνίας ο ομοφυλόφιλος. Για όνομα του Θεού! Όμως, είναι άλλο αυτό και άλλο η τηλεόραση να διδάσκει ότι αν δεν είσαι ομοφυλόφιλος δεν πηγαίνεις μπροστά στη ζωή! Ή δεν είναι έτσι; Διαφωνείτε ότι βγαίνει αυτό; Αυτά είναι τα μηνύματα που δίνουμε.

[...]
-------------------------------------------------------------
Έτσι λοιπόν αναρωτιέμαι:

- Είναι μήπως οι ομοφυλόφιλοι μαφία;
- Αν πράγματι συμβαίνουν όλα αυτά που βαθυστόχαστα μας λέει ο κύριος αυτός, γιατί τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων βρίσκονται στον πάτο του πηγαδιού;
- Αν πράγματι είναι έτσι, γιατί δεν βλέπουμε ούτε ένα δημόσιο πρόσωπο να μιλά ανοικτά για την ομοφυλοφιλία του;

και πολλά-πολλά ακόμη ερωτήματα. Περιττό βέβαια να πώ, ότι μάταια έψαχνα και τα υπόλοιπα πρακτικά, μπάς και κάποιος άλλος βουλευτής αντέτεινε κάτι στα συγκεκριμένα που είπε ο κ. Καρατζαφέρης. Άλλωστε περίπου τα ίδια είχε πεί πριν δύο χρόνια ο βουλευτής του Συ.Ριζ.Α., κύριος Ψαριανός (βλέπε εδώ, από το 0:56' και μετά - ξέρετε το γνωστό "αν δεν είσαι λίγο γκέι, τον πούλο").
-------------------------------------------------------------
Εν τω μεταξύ, την Συνεδρίαση της Βουλής παρακολουθούσαν τριάντα μαθήτριες και μαθητές που άκουσαν τον κ. Καρατζαφέρη να τους λέει μεταξύ άλλων και αυτά τα περισπούδαστα. Για του λόγου το αληθές, ο Πρόεδρος της Βουλής είχε κάνει την εξής ανακοίνωση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Δημήτριος Σιούφας): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι τη συνεδρίασή μας παρακολουθούν από τα άνω δυτικά θεωρεία της Βουλής, αφού προηγουμένως ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μεγάρου της Βουλής των Ελλήνων, τριάντα μαθήτριες και μαθητές και δύο συνοδοί-δάσκαλοι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας. Καλωσορίζουμε τα παιδιά στη Βουλή των Ελλήνων και ευχόμαστε καλή πρόοδο και να είναι καλότυχα.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, εκτός των άλλων, αν κάποια απ' αυτά τα παιδιά ήταν ομοφυλόφιλα, πώς αισθάνθηκαν. Τί ερωτήσεις τώρα, ε;
-------------------------------------------------------------
Τέλος φαντάζομαι τί θα έλεγε αν ήταν εχθρός των ομοφυλόφιλων...
Μα, για όνομα του Θεού!, που θά 'λεγε κι ίδιος...

7 σχόλια:

Gender Terrorist είπε...

πωπω..

φρίκη πραγματικά.

Και στην τελική, αν δεν είσαι εχθρός των ομοφυλοφίλων, ακόμα κι αν η ομοφυλοφιλία διδάσκεται (!) ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανελιχθείς κοινωνικά, ποιό το πρόβλημα;

Θα υπάρχουν περισσότεροι ομοφυλόφιλοι από ό,τι αντέχεις;;;

πφφφ

(α και φυσικά λεσβίες και μπαϊσέξουαλς και τρανς άτομα ούτε που υπάρχουν)

stassa είπε...

Κλασσική λογική του κώλου...

Ανώνυμος είπε...

Αρεσκομαι να λεγομαι οτι ειμαι gay fuck up, αλλα τελικα μου φαινεται οτι εχω κανει λαθος και ειμαι μια στρειτ, ειδαλλως θα ειχα παει ομπρος στη ζωη μου, δεν παιζει!


Ποσο μαφια ειμαστε αραγε [και προφανως δεν το ξερουμε] γιατι το ακουω πολυ αυτο το "αν δεν εισαι λιγο γκει, τον πουλο" και τα συναφη.

Μαλλον εχουμε τοσο δυνατο λομπι που δεν χρειαζομαστε καν δικαιωματα;;

Τι να πεις. Και τι να πιεις.

Tales from the other side of town είπε...

Gender Terrorist,
Μα δεν το ήξερες; Φυσικά και η ετεροφυλοφιλία διδάσκεται. Διαφωτιστικό και το ποστ στο Απέναντι Πεζοδρόμιο, εδώ. Και όχι μόνο με αυτό τον τρόπο. Γενιές και γενιές γαλουχούνται με πολύ χειρότερα πρότυπα που δίνουν τις πιο φοβικές προσεγγίσεις...

Stassa,
Δε λες τίποτα...

Poontangdee,
Άστα, σε λίγο θ' αρχίσουμε ν' αμφιβάλλουμε για πολλά μ' αυτά που ακούμε...

Ανώνυμος είπε...

"Αρέσκομαι να λεγω"* obviously, δεν ειμαι τοσο αγραμματη :P

Tales from the other side of town είπε...

χαχά, ok :-)

xomeritis είπε...

Ακριβώς, ότι κατάφερα στη ζωή μου είναι επειδή ως ομοφυλόφιλος έπαιρνα παράδειγμα και θάρρος από τις εκπομπές της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης.