Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

...ιπτάμενα ντίλντο κατά ματ;

[στη φωτογραφία βλέπετε απεικόνιση διπλού ντίλντο που όμοιό του βρέθηκε σε προϊστορικό σπήλαιο στο Gorge d'Enfer στην Γαλλία - χρονολόγηση στα περί 12.000 π.Χ.]

αντιγράφω ένα απόσπασμα από άρθρο που βλέπω δημοσιευμένο στο lesbian.gr, εδώ:

(...)Κάποια στιγμή η μεγάλη παρέα στην είσοδο του μετρό άρχισε να πετάει κάτι «πράγματα» προς τα ΜΑΤ, προσπαθούσα αλλά δεν μπορούσα να διακρίνω τι ήταν, μέχρι που κατάλαβα και πήρα κατευθείαν τον Μιχάλη που έχει το Paradise Sex Shop τηλέφωνο. Το σηκώνει και του λέω «έχω ένα κακό και ένα καλό νέο» μου λέει να του πω πρώτα το κακό, του είπα «τα dildo σου έχουν φτάσει μέχρι το φιξ και τα πετάνε στους μπάτσους, βλέπω ιπτάμενα dildo ( πλαστικα ομοιώματα φαλλού) μέσα απο φωτιές να πέφτουν πάνω στους ματατζίδες οι οποίοι με σιχαμάρα τα απόφεύγαν, το καλό νεό είναι ότι κατεβαίνω να μαζέψω ότι προλάβω»Από κάτω, μας έπερνε τηλέφωνο η Μαρία και ο Γιάννης, είχανε φτάσει και φώναζαν να κατέβουμε να τους ανοίξουμε, συνδέομαι με το κινητό στο MindRadio και αρχίζουμε την αναμετάδοση για την διάσωση των dildo του Μιχάλη και της μηχανής του Βασίλη.
Τρέχω προς τα σκαλοπάτια του μετρό και βλέπω το μισό μετρό μεγέθους μαύρο siliconedildo να το έχουν στηρίξει στην κορυφή στις σκάλες του μετρό, το μόνο που είχε μείνει, το βουτάω σαν λάφυρο, το θεωρώ σημάδι ότι όλα είναι «για τον πούτσο» και αναμεταδίδω ζωντανά. Όσο γελάσαμε με το dildo άλλο τόσο μετά στεναχωρηθήκαμε όταν είδαμε ότι το μαγαζί του Μιχάλη είχε γίνει μια μαύρη τρύπα. (...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: