Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

ΙΝΔΙΑ: ΕΝΑΣ ΓΚΕΪ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.

Ο Manvendra Singh Gohil, ανοικτά γκέι πρίγκηπας στην Ινδία, ξεκινά το δικό του γκέι περιοδικό μαζί με την Celina Jaitley, που λέγεται Fun, με σκοπό να προσεγγίσει "βασικά όλους όσους αγαπούν τους άντρες".

Σύμφωνα με την Southern Voice, το Fun ξεκίνησε με αρχικό τιράζ 75.000 αντίτυπα τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω συνδρομής, στα βιβλιοπωλεία και στα νιουζσταντ της χώρας.

Ο πρίγκηπας Gohil, δεν είναι η πρώτη φορά που τολμάει κάτι τέτοιο σε μια συντηρητική χώρα όπως η Ινδία, καθώς καρπός δικής του προσπάθειας είναι το Bombay Dost, το οποίο επικεντρώνει στα γκέι δικαιώματα και σε θέματα που αφορούν τον HIV/AIDS. Το Fun, όπως ίσως δείχνει ο τίτλος του, κινείται πιο πολύ στον χώρο του λαϊφστάιλ.

Απευθύνεται μόνο στους γκέι άντρες; Ο Gohil λέει "απευθύνεται επίσης και στις στρέητ γυναίκες, βασικά σε όλες και όλους που αγαπούν τους άντρες. Ακόμη είναι ένα περιοδικό που ασχολείται με το λαϊφστάιλ των γκέι αντρών, μιλώντας για μόδα, φυσική κατάσταση, σχέσεις. Όχι όμως μόνο, απευθύνεται επίσης στους αμφισεξουαλικούς, στις λεσβίες, στα τρανς άτομα".

Το Fun, είναι ένα από τα επτά περιοδικά λοαδ θεματολογίας, σε μια χώρα που μόλις πέρσι αποποινικοποίηθηκε η ομοφυλοφιλία, μέσω απόφασης το Ανωτάτου Δικαστηρίου.

[Μέσω του Advocate. Επίσης σ' αυτό το βίντεο, παρουσιάζει, όπως φαίνεται το νέο περιοδικό μαζί με την Jaitley(δυστυχώς μόνο από το 1.45' στα αγγλικά).]
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: