Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Πως να Αλλάξετε Έναν Άντρα - μια σειρά στον ΣΚΑΪ.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με γκέι ενδιαφέρον και πολύ χιούμορ. Παίζεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μεσημέρι, 13.00-14.00. Αντιγράφω από την ιστοσελίδα του σταθμού.
Πως να Αλλάξετε Έναν Άντρα
Σε κάθε επεισόδιο οι πέντε πρωταγωνιστές της σειράς προσφέρουν τις γνώσεις τους σε έναν στρέιτ άνδρα που χρειάζεται τη βοήθειά τους σε σχετικά θέματα.
Η βραβευμένη με Έμμυ σειρά του NBC «πατάει» στο στερεότυπο που θέλει τους γκέι να είναι ειδικοί σε θέματα μόδας, διακόσμησης, καλλωπισμού και κουλτούρας.
Αναζητώντας δέ, περισσότερες πληροφορίες για την σειρά ο google, με παραπέμπει στο e-radio.gr, από το επίσης αντιγράφω.
" Πως να αλλάξετε έναν άνδρα" λέγεται η εκπομπή και σίγουρα θα δελεάσει την ελληνίδα νοικοκυρά που καθαρίζει εκείνη την ώρα τα φασολάκια εποχής και περιμένει τον άνδρα της να έρθει από τη δουλειά!
Την αλλάγη του άνδρα την αναλαμβάνουν 5 άλλοι άνδρες και μάλιστα Gay, οι Fab Five! Η αλλαγή όμως δεν περιλαμβάνει τον σεξουαλικό του προσανατολιμό αλλά την εμφάνιση του και τις γνώσεις του πάνω σε θέματα μόδας, αισθητικής και διακόσμησης! Το concept της εκπομπής βασίζεται στο ότι είναι ευρέως γνωστό ότι οι gay είναι σίγουρα πιο ειδικοί σε τέτοια θέματα από ότι οι straight. Έτσι σε κάθε επεισόδιο οι Fab Five θα εισβάλουν στο σπίτι ενός άνδρα με αυτοσκοπό να του δώσουν τα φώτα τους πάνω σε αυτά τα θέματα. Στο πρώτο επεισόδιο θα εισβάλουν στο σπίτι ενος παντρεμένου πεζοναύτη.

5 σχόλια:

Ephemeron είπε...

Το τι εχουν να δουν τα ματια σας και να ακουσουν τ' αυτια σας σ' αυτη τη σειρα δεν λεγεται... Μεχρι που φτανουν στο σημειο να μυριζουν απλυτα εσωρουχα... Η σειρα σταματησε στην Αμερικη πριν παρα πολυ καιρο.
Καπου ο κοσμος ( γκεϊ και ο στρεϊτ ) μπουχτισε μετα απο λιγο...

Tales from the other side of town είπε...

Σ'ευχαριστούμε KS για τις πληροφορίες. Τόσο άσχημα;

Ephemeron είπε...

Οχι ακριβως... εχει γελιο η σειρα, αλλα μετα απο λιγο γινεται κουραστική. Επισης εχει κατι απο reality show, πραγμα που προσωπικα δεν μου αρεσει... Δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω ποσο βρωμικο ειναι το σπιτι καποιου, ή ποσα βρωμικα εσωρουχα πετάει μεσα στην ντουλάπα... Παρ' ολα αυτα αξιζει να δει κανεις μερικα επεισοδια...

Ephemeron είπε...

Ο αμερικανικος τιτλος της σειρας ειναι "Queer eye for the straight guy"
Υπαρχουν αρκετα κλιπακια στο You Tube

http://www.youtube.com/watch?v=XmKhPcFMTgo

Tales from the other side of town είπε...

Ένα επεισόδιο είδα την Παρασκευή, είχε γέλιο. Έχει όντως κάτι από reality, δίκιο έχεις.