Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Ζευγάρι γκέι πιγκουίνων έκλεψε αυγά από str8 / Το κάλεσμα της πατρότητας.


Ζευγάρι γκέι πιγκουίνων, διαβάζω, έκλεψε τα αυγά από ένα ζευγάρι στρέητ μην μπορώντας να αντισταθούν στο κάλεσμα της πατρότητας.

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Το ζευγάρι των δύο γκέι πιγκουίνων (τριών ετών) βρίσκονται στο Polar Land-Harbin της νοτιο-δυτικής Κίνας σε ζωολογικό κήπο. Προσπήθησαν λοιπόν να κλέψουν τα αυγά από το στρέητ ζευγάρι, τοποθετώντας στην θέση των αυγών, στρογγυλές πέτρες πριν το σκάσουν.

Ωστόσο, το στρέητ ζευγάρι την κατάλαβε την "βρωμοδουλειά" και 'εξοστράκισε' το γκέι ζευγάρι από την ομάδα των άλλων πιγκουίνων. Οι φύλακες αποφάσισαν να απομονώσουν τους άτακτους γκέι ώστε να αποφευχθεί η σύρραξη με τους υπόλοιπους.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

2 σχόλια:

xomeritis είπε...

Βρε Tales, μην τα βγάζεις στον αέρα θα μας κολλήσουν και τη ρετσινιά ότι κλέβουμε παιδιά.

Πείναγαν ομελέτα μπορεί να ήθελαν να κάνουν.

Σοβαρά τώρα, μπορεί να πρόκειται για περίπτωση ανταγωνισμού γονιδίων μεταξύ αρσενικών. Αφού δεν είναι δικά μας τα γονίδια μέσα στο γονιμοποιημένο αυγό τα σταματάμε. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα έκαναν στη συνέχεια οι αρσενικοί με τα κλεμμένα αυγά. Θα τα κατέστρεψαν ή θα περίμεναν την επώαση; Εκεί βρίσκεται η διαφορά.

Tales from the other side of town είπε...

χεχεχ, άσε κι εμένα να κάνω λίγο τον προβοκάτορα βρε παιδί μου...
πάντως γέλασα πολύ που το διάβαζα χτες...και το αστείο ήταν ότι οι φύλακες δικαιολογούνταν μετά ότι το γεγονός ότι απομόνωσαν τους γκέι, δεν αποτελεί διάκριση :-)

["It's not discrimination. We have to fence them separately, otherwise the whole group will be disturbed during hatching time," he added.]

ναί υποθέτω ότι κάπως όπως τα λές πρέπει να είναι...