Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Defend Equality: Love Unites

Διαβάζω εδώ, ότι ο σχεδιαστής της καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα, Shepard Fairey, είναι αυτός που σχεδίασε την νέα αφίσα για την υπεράσπιση του δικαιώματος στον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ιδού λοιπόν η νέα αφίσα:



Σύμφωνα με την σχολιάστρια του 365gay (Jennifer Vanasco), είναι μία αφίσα που αναδυκνύει το μήνυμα της αλληλεγγύης, της οργής και σίγουρα είναι από τις πιο militant που έχουν εμφανιστεί στην καμπάνια αυτή - αυτή και μια παρόμοια που η γροθιά εμφανίζεται στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Συμπληρώνει επίσης ότι ίσως δείχνει ότι το γκέι κίνημα στις Η.Π.Α. παιρνάει σε μια νέα φάση του πλέον, στην αρχή ίσως ενός νέου Gay Power Movement.

------------
Παράλληλα, όπως είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ μου (εδώ), σήμερα 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις σε όλες τις πολιτείες των Η.Π.Α. σε πολλές πόλεις για τον γάμο ομοφύλων. Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!

* Τέλος, η Cynthia Nixon [η οποία πλέον ζει με την αγαπημένη της Christine Marinoni - κατά Sex and the City, η γνωστή Μιράντα], μιλάει στο Larry King Live για την Prop.8:


From: inlookingout.

2 σχόλια:

tifoeus είπε...

σοσιαλιστικό ρεαλισμό μου θυμίζει, αλλά μου αρέσει!
;)

Tales from the other side of town είπε...

ναί, η αλήθεια είναι ότι θυμίζει λιγάκι κνε-οδηγητή, αλλά μου αρέσει κι εμένα - είναι πράγματι αρκετά militant