Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΗΜΑ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ..."

Χαίρομαι πολύ που διαβάζω και βλέπω τηλεοπτική συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου, να μιλά ανοικτά υπερασπίζοντας τη σεξουαλικότητά του. Ένας από τους λίγους, ανάμεσα στους πολλούς που επιλέγει να μιλήσει και να κάνει το coming out του. Και χρειαζόμαστε ακόμη πολλούς, για να μπορέσει να διαμορφωθεί ένα κλίμα ασφάλειας. Well done, Φώτη! :-)

.

9 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

σεργουλοπουλος λεγεται!
κοιτα να δεις επειδη ειμαι λιγο καχυποπτος μαυτα τα τηλεοπτικα, μηπως εχουν πεσει πολυ τα νουμερα αλλα τραγικα πολυ της απογευματινης πληκτικης εκπομπης και ψαχνουν τροπους να γινει συζητηση
γιατι ολοι ξεραμε για τον "σελγουλοπουλο" δεν ηταν και μυστικο

Tales from the other side of town είπε...

άσωτε,
ναί δεν ήταν και μυστικό, όμως απέχει πολύ το "δεν είναι μυστικό", από το να μιλάς γι' αυτό και να το υπερασπίζεσαι δημόσια.
Τώρα για τα "νούμερα", δεν με αφορούν.

stassa είπε...

Συμπαθέστατος και μου έχει μείνει ως όχι χυδαίος. Να έχουμε και κανένα θετικό πρότυπο για γκέυ άντρες στην τηλεόραση δεν κάνει κακό :)

g for george είπε...

Μπράβο του, ας είναι ο πρώτος από τους πολλούς. Που λέει ο λόγος.. αλλά πού ξέρεις; μπορεί να δώσει το έναυσμα και για άλλους.

Tales from the other side of town είπε...

Μα καθόλου κακό, Στάσσα :-)

George, μακάρι...

gay super hero είπε...

Πάντα αξιοπρεπής και κύριος και πάντα προσπαθούσε με τον τρόπο του να περάσει μηνύματα στο ευρύ κοινό κόντρα στην κατινιά τη χυδαιότητα και την άγνοια που προωθούν όλοι οι υπόλοιποι στις αντίστοιχες εκπομπές.

Υπάρχει κι άλλος ένας που σκέφτομαι που έχει ακριβώς το ίδιο προφίλ. Ταλαντούχος και νεαρός τηλεοπτικός κωμικός. Ελπίζω να ακολουθήσει σύντομα :-)

Der Doppelgänger είπε...

ειδα και γω το αποσπασμα σε καποια μεσημεριανη εκπομπη... δεν καταλαβαινω ομως για ποιο coming out μιλαμε. η μονη αναφορα που κανει ειναι οταν λεει "τους συντροφους μου" αντι για "τις συντροφους μου".
κατα τα αλλα δεν αναφερει ουτε μια φορα τη λεξη "ομοφυλοφιλος" "ομοφυλοφιλια" ουτε καν το πιο tv-political-correct "gay"!
γιατι χαιρομαστε;
ενα μικρο βημα για τον Φωτη ενα μεγαλο για την ελληνικη LGBT κοινοτητα...

Το Λαγωνικό είπε...

Μπορεί την εκπομπή του να μην τη βλέπω γιατί δεν μου αρέσει. Οφείλουμε όμως εδώ να του βγάλουμε το καπέλο. Ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια στην εκτίμησή μου. Μπράβο του. Χωρίς μεγαλοστομίες. Ήρεμα, απλά και αληθινά.

Tales from the other side of town είπε...

gsh,
δυστυχώς, υπάρχει πολλή κατινιά - ο φώτης είναι πράγματι μία καλή εξαίρεση...

Der Doppelgänger,
ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο, νομίζω ότι όλοι καταλάβαμε για τί πράγμα μιλούσε.

Το Λαγωνικό,
έτσι, χωρίς μεγαλοστομίες.
:-)