Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ".

Αντιγράφω από εδὠ:
Γιακουμάτος: "Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην Βουλή και τους ξέρουμε"
«Φωτιές» άναψε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Γιακουμάτος, που με αφορμή την δήλωση του Φώτη Σεργουλόπουλου για τις ερωτικές του προτιμήσεις, αποκάλυψε στην εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα" ότι στην Βουλή υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι μάλιστα το κρύβουν και δημιουργούν οικογένειες – βιτρίνες.
«Στην Βουλή ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι και το ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό – αποκάλυψη (χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν πρόκειται για βουλευτή).
«Έτυχα μάρτυς σε ένα κέντρο με ένα ζευγάρι χαριτωμένο. Η κοπέλα μια κούκλα καθόταν με τον σύζυγο δίπλα της και κάποια στιγμή έρχεται ένας, ο αντίζηλος, και του λέει «σήκω πάνω, δεν ντρέπεσαι λίγο. Τότε έμαθε η κοπέλα την αλήθεια».
Ο κ. Γιακουμάτος υποστήριξε ότι οι ομοφυλόφιλοι και της Βουλής και εκτός Βουλής καλό είναι να αποκαλύπτουν την ερωτική τους ταυτότητα και να μην κρύβονται.
Και μέχρι εδώ, ας πούμε καλά, πράγματι "οι ομοφυλόφιλοι και της Βουλής και εκτός Βουλής καλό είναι να αποκαλύπτουν την ερωτική τους ταυτότητα και να μην κρύβονται". Για να έχουμε όμως καλό ρώτημα: πώς ακριβώς το φαντάζεται;

1) Όταν ο ίδιος μιλάει με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο για "τον π..στη τον Μήτσο τον ηλεκτρολόγο";

2) Όταν οι ομοϊδεάτες στο κόμμα του μιλούν για "ντιντήδες και αδερφίστικα κόλπα";

3) Όταν πάλι ο ίδιος πάλι μας λέει: "Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα και λέω: ντιντής δεν είμαι, τα μαλλάκια μου είναι άσπρα, δεν 'αδερφίζω', άρα να να ψαχτούν αυτοί που ενοχλούνται να δουν ποιούς φωτογραφίζει";

4) Όταν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ρίχνει βαριά οικονομικά πρόστιμα σε εκπομπές που εμφανίζονται ομοφυλόφιλοι ή διαφυλικοί; (βλέπε περίπτωση Παπακαλιάτη, Βακαλίδου και άλλες).

5) Όταν το κόμμα του φέρνει έναν νόμο όπως το σύμφωνο συμβίωσης και εξαιρούνται κατά παγκόσμια πρωτοτυπία οι ομοφυλόφιλοι;
.

5 σχόλια:

gay super hero είπε...

Oι ίδιοι άνθρωποι που στοχοποιούν τους άλλους μέσω της κατινιάς, της κακοήθειας και του κουτσομπολιού, βγαίνουν μετά και τους κατηγορούν γιατί ...δεν βγαίνουν από την ντουλάπα.

Δεν έχει τελειωμό η υποκρισία.

Tales from the other side of town είπε...

Έτσι ακριβώς είναι...

aizen999 είπε...

Δε βαριεστε...εμεις θα αφησουμε την ιστορια να κανει το ξεσκαρταρισμα...Θυμαται σημερα κανεις τους μαλακες που κραζαν τον μαρτιν λουθερ κινγκ?δε νομιζω...

Το Λαγωνικό είπε...

Ε όχι και να μας δίνει μαθήματα ειλικρίνειας ο Γιακουμάτος. Το φαλοκρατικό γου#$^νι μας τη λέει κι από πάνω;;; Ε όχι!!!

g for george είπε...

Είναι απορίας άξιον πώς τέτοιοι άνθρωποι επανεκλέγονται. Αυτό λέει πολλά για πολλούς.