Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

LOVE PARADE, GAY PARADE ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΤΗ Ν.Δ.

Τελικά αυτοί οι βουλευτές της Ν.Δ. από πρωτοπορία σε πρωτοπορία το πάνε και έχει αρχίσει και με πιάνει ένα σχετικό άγχος μ' αυτούς. Τώρα, αν τελικά εννούσε το gay pride, που μάλλον αυτό εννοούσε, κάποιος θα πρέπει να τον ενημερώσει ότι γίνεται εδώ και 6 χρόνια, αλλά δεν πειράζει, να έχουμε να λέμε και κάτι βρε παιδί μου...
Αντιγράφω από το Star, που εντόπισε τον "πρωτοποριακό" βουλευτή - εκεί υπάρχει και σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του.
Κ. Καραγκούνης:«Θέλω να διοργανωθεί gay parade στην Ελλάδα»
Έχουμε ακούσει και έχουμε ακούσει τρόπους να αυξήσουμε το έσοδα μας, αλλά η πρόταση του βουλευτή της ΝΔ, Κ. Καραγκούνη, ήταν πραγματικά πρωτοποριακή.
Ο κ. Καραγκούνης πρότεινε στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων «με άρμα τον τουρισμό και όπλο τον πολιτισμό να ξεπεράσουμε την κρίση».
Τι εννοούσε όμως; Την διοργάνωση gay parade! Όπως εξήγησε στο «Super Star» «πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε ή δεν θέλουμε τουρίστες… Στην Γερμανία μαζεύονται 20 εκατ. άτομα σε ένα Σαββατοκύριακο… Το love parade θα βοηθήσει οικονομικά την χώρα μας».
Ο κ. Καραγκούνης το πήγε ένα βήμα παρακάτω προσθέτοντας ότι «είμαστε μια ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία υπάρχει μεγάλη κοινότητα ομοφυλοφίλων, αλλά το κρύβουμε».
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: