Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ / ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΜΠΡΟΥΝΗΣ.


.

6 σχόλια:

gay super hero είπε...

LGBT (στα αγγλικά) = lesbian, gay, bisexual, transexual

ΛΟΑΔ (στα ελληνικά) = λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, διαφυλικοί

'Οτι η αιγίδα του Pride προβάλλεται ως το νούμερο ένα θέμα (όχι ότι δεν είναι σημαντικό, αλλά σίγουρα δεν είναι το κύριο) δεν χρειάζεται να το σχολιάσω εδώ γιατί έχει σχολιαστεί επαρκώς ήδη (αναφέρομαι στο πρώτο βίντεο)

xomeritis είπε...

Ποιό είναι το σημαντικό ύψωμα του πήχυ; Η αιγίδα του Ρride;

Υποθέτω η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια έπεσε σε τυφλό σημείο της υποψηφιότητας της Πετροπούλου.

Υπάρχει μια σημαντική αντίφαση στην υποψηφιότητα Τσαμπρόυνη με το συγκεκριμένο συνδυασμό, η οποία βγάζει μάτι. Είναι σαν τη μάχη που έδωσε για τον πολιτικό γάμο, να την πετάει στα σκουπίδια.

Τέλος πάντων, είναι σημαντικό να υπάρχουν ανοικτά gay υποψήφιοι.

gay super hero είπε...

Eπίσης είναι σημαντικό και οι ίδιοι οι συνδυασμοί να στηρίζουν τους ανοιχτά γκέι και τις ανοιχτά λεσβίες υποψήφιες. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι οι κομματικές οργανώσεις μπορούν να δώσουν "γραμμή" στη σταυροδοσία. Αν ενδιαφέρονται πραγματικά για την προώθηση της διαφορετικότητας στα δημόσια αξιώματα, έχουν μέσα στη διάθεσή τους να την πετύχουν.

Αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι σε περίπτωση που δεν εκλεγούν, αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως "πειστήριο" ότι αυτά τα θέματα δεν αφορούν κανέναν...

Tales from the other side of town είπε...

Ναί, θα μπορούσε να ήταν αυτό ένα συμπέρασμα, δεν έχεις άδικο...

Δύσκολες εποχές όμως gsh, κάτω από εκβιασμούς για πρόωρες εθνικές εκλογές, ένα κλίμα φοβίας με πακέτα να πηγαινοέρχονται, φόβου ότι τα χειρότερα ακόμη δεν έχουν έρθει, έναν προφανή βρώμικο πόλεμο που παίζεται ειδικά στις περιφέρειες και τον κόσμο σε σύγχιση για το πού βαδίζει, πολύ φοβάμαι ότι "η προώθηση της διαφορετικότητας" βρίσκεται στα ενδιαφέροντα ελαχίστων...

gay super hero είπε...

Eνδιαφέρονται όμως να προβάλλουν σε ένα "ειδικό" κοινό ότι κατεβάζουν τέτοιους υποψήφιους. Στους οποίους φαντάζομαι ότι θα λένε "κόφτε το λαιμό σας και φέρτε "τους δικούς σας" να σας ψηφίσουν".

Με λίγα λόγια μας κλείνουν το μάτι ανέξοδα όπως πάντα...

Tales from the other side of town είπε...

Ναί, αυτή είναι η μία άποψη, σωστή.
Πλην όμως, θα πρέπει να έχεις υπόψη, ότι εδώ είναι ελλάντα (κάτι σαν ακτή ελεφαντοστούν δηλαδή) που σημαίνει ότι στο νεάτερνταλ (κομματικό) μυαλό τους, το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνουν κάποιον γκέι ή λεσβία υποψήφιο και υποψήφια, πρόκειται για αλματώδη πρόοδο ή ακόμη δέ περισσότερο για πολύ μεγάλη χάρη.