Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΛΕΣΒΙΑ.

Αντιγράφω από εδώ.
Την πείραζαν οι συμμαθητές της και πέθανε!
H Holly Stuckey ήταν ένα 12χρονο ντροπαλό, ήσυχο και αθώο κοριτσάκι από το Maesteg της Ουαλίας. Πριν λίγες μέρες η μικρή Holly άφησε ξαφνικά την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά του πατέρα της, χωρίς κανείς να γνωρίζει το γιατί.
Όταν λοιπόν έγινε γνωστό ότι οι συμμαθητές της Holly, έκαναν κάθε μέρα την ζωή της κόλαση, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως μια λίγα παιδάκια θα μπορούσαν να φερθούν τόσο άσχημα σε ένα μικρό κοριτσάκι.
«Τα παιδιά την κορόιδευαν επειδή δεν ήξερε πολλά πράγματα για το σεξ», είπε σοκαρισμένος ο πατέρας της ο όποιος λίγο μετά τον θάνατό της, ανακάλυψε στο δωμάτιο της μικρής δεκάδες γράμματα μίσους από τους συμμαθητές της.
«Τα παιδιά την αποκαλούσαν λεσβία επειδή δεν ήξερε τόσα πολλά όσο αυτά», πρόσθεσε.
Ο πατέρας της ανακάλυψε μάλιστα και ένα σημείωμα της Holly που τον συγκλόνισε. «Σας μισώ για αυτά που μου έχετε κάνει», έγραφε η μικρούλα. «Είμαι ένα τίποτα»
Λίγες εβδομάδες πριν η Holly πεθάνει, δεν ήθελε να πηγαίνει πουθενά μόνη της. Η 12χρονη ήταν συνέχεια θλιμμένη και έμοιαζε πιο φοβισμένη από ποτέ, είπε ο πατέρας της.
Ο κ. Stuckey πιστεύει ότι τα πειράγματα των παιδιών πραγματικά σκότωσαν την 12χρονη.
Λίγα λεπτά πριν η Holly αφήσει την τελευταία της πνοή, ένιωσε πόνους στο στήθος και δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά. Οι γονείς της κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για την μικρούλα.
«Πέθανε στα χέρια μου», είπε ο πατέρας της. «Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να ζήσει ένας γονιός», είπε.
Ο κ. Stuckey έδωσε στην αστυνομία τα ονόματα 13 παιδιών τα οποία παρενοχλούσαν την κόρη του.
Ο θάνατος της παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστος αν και οι άτυχοι γονείς πιστεύουν ότι η βίαιη συμπεριφορά των παιδιών έκανε την καρδιά της Holly, κυριολεκτικά να ραγίσει.
Τους τελευταίους τρεις μήνες εννέα παιδιά έχουν αυτοκτονήσει στις ΗΠΑ, εξαιτίας της βίαιης λεκτικής –ή και σωματικής- συμπεριφοράς των συμμαθητών τους στο σχολεία.
Περισσότεροι από τους μισούς αυτούς έφηβους ήταν ομοφυλόφιλοι.
Για το ίδιο θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο queerty.
.

2 σχόλια:

stassa είπε...

Αυτό μάλλον πιο πολύ δείχνει πόσο καθήκια μπορούνε να είναι τα μικρά παιδιά :(

Tales from the other side of town είπε...

Δεν έχω γνώσεις παιδοψυχολογίας, φαντάζομαι όμως τις "εγγραφές" που έχουν από το περιβάλλον τους, κυρίως.
Γι' αυτό χρειάζονται τα προγράμματα κατά των διακρίσεων στα σχολεία.