Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΑΔ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

.
.

5 σχόλια:

gay super hero είπε...

Αν υποψιαστώ ότι αυτός που παίρνει τη συνέντευξη ακούει ένα σωρό μπαρούφες και τις κάνει γαργάρα, θα πεθάααανω :-)))

Tales from the other side of town είπε...

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι ακούμε, διαβάζουμε και κρίνουμε. Προσωπικά έχω γράψει για τον Καμίνη, θα γίνω βαρετός.
Αυτό που ήθελα να σχολιάσω εγώ είναι ότι δεν θα ήθελα να ξαναδώ ποσοστό αποχής που να φτάνει το 60%, γιατί είναι αυτό που επέτρεψε να βρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και να πανηγυρίζουν με ναζιστικούς χαιρετισμούς ποσοστό 5,30% στην Αθήνα, και σε συγκεκριμένες περιοχές να βγαίνουν τρίτο κόμμα με ποσοστό που άγγιξε το 20%.
Ας μην τα παίρνουμε με ελαφρότητα αυτά, και, ας ψηφίσουμε, έστω με την λογική της εις άτοπον απαγωγής, κατά τον τρόπο που νομίζουμε.
Τέλος, λυπάμαι που τελικά ήταν μπλόφα το δίλλημα που έβαλε ο ΓΑΠ για εθνικές εκλογές. Εύχομαι όσο το δυνατό πιο σύντομα να γίνουν, γιατί αργά ή γρήγορα θα γίνουν αναγκαστικά, είναι προφανές αυτό, συνεπώς εύχομαι να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερα και να δοθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάποιες διέξοδοι.

gay super hero είπε...

@ tales

Τί ήταν αυτό πάλι;

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκλογές, καλά κάνεις και είναι απόλυτα σεβαστό ότι θέλεις να ασκήσεις αυτό το δικαίωμα. 'Οσοι αποφάσισαν να μην συμμετέχουν όμως δεν είναι υπεύθυνοι για το τι ψήφισαν κάποιοι άλλοι. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Επίσης αυτά τα καυτά διλήμματα τύπου ανάμεσα στην Κικί και την Κοκό ποια να διαλέξω (έναν αποτυχημένο μπλε δήμαρχο ή έναν αποτυχημένο πράσινο συνήγορο) τά χουμε φάει στη μάπα χρόνια τώρα. Δεν νομίζω ότι πείθουν κανέναν πια.

Τέλος, από πού προκύπτει ότι αν ψήφιζε το 100%, η Χρυσή Αυγή δεν θα έπαιρνε πανομοιότυπα ή και μεγαλύτερα ποσοστά;

gay super hero είπε...

Μηπως αντίθετα ψηφίζοντας τόσα χρόνια με τη λογική της "εις άτοπο απαγωγής" και επιλέγοντας το "λιγότερο κακό" υποψήφιο παρά το γεγονός ότι γνωρίζαμε πολύ καλά τις αδυναμίες του, το μόνο που κάναμε είναι να επιβραβεύουμε το ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο της πολιτικής ζωής; Με τις συνέπειες που πλέον ζούμε όλοι;

Tales from the other side of town είπε...

Κατ' αρχήν την γνώμη μου λέω, δεν κατηγορώ κανέναν, μπορεί να είναι λάθος φυσικά, και μπορεί να έχεις δίκιο.

Δεύτερον, δεν έχω το καυτό δίλημμα που περιγράφεις ανάμεσα στον αποτυχημένο μπλε δήμαρχο και τον αποτυχημένο συνήγορο, γιατί δεν ψηφίζω στον Δήμο Αθηναίων.

Επίσης, φυσικά δεν μπορώ να σου αποδείξω ότι αν δεν ήταν αυτό το ποσοστό της αποχής τόσο, η Χρυσή Αυγή δεν θα έπαιρνε τόσο, αυτό είναι εκτίμηση, όμως αν δεις τα νούμερα σε απόλυτους αριθμούς, αυτή η εκτίμηση φαίνεται σωστή.

Αυτό που θα σου έλεγα καταλήγοντας είναι ότι προτιμώ να χρησιμοποιώ όλες τις δυνατότητες που έχω ως ενεργός πολίτης, και όσον αφορά τις εκλογές, αλλά και ευρύτερα στην καθημερινή μου ζωή, ως μονάδα, με ότι μέσα έχω.