Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΛΟΥ ΚΥΡΙΟ ΤΑΣΟ ΑΛΙΦΕΡΗ.

Δεν θα σχολιάσω τα αποτελέσματα των Δημοτικών και Περιφεριακών Εκλογών που έγιναν χτες, το μόνο που θα ήθελα είναι να δώσω θερμά συγχαρητήρια για την επανεκλογή του, στον κύριο Τάσο Αλιφέρη, στον Δήμο της Τήλου από την πρώτη Κυριακή, με το συντριπτικό ποσοστό του 63,59%, όπως μπορείτε να δείτε πιέζοντας εδώ στα αποτελέσματα του ypes.gr.

Ένας άνθρωπος που τιμά την ψήφο των συνδημοτών του, που τον εκλέγουν εδώ και 20 χρόνια στον Δήμο της Τήλου, και οι συμπολίτες του τού το αναγνωρίζουν.

Ένας άνθρωπος που δεν χρειάστηκε να απαντήσει σε κανένα ερωτηματολόγιο για τα λοαδ δικαιώματα, όταν όμως χρειάστηκε και δύο ζευγάρια, ένα ζευγάρι γυναικών και ένα ζευγάρι αντρών, απευθύνθηκαν σ' αυτόν να τελέσει γάμο ομοφύλων, έκανε το καθήκον του απέναντι προς αυτό που πίστευε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ας του ευχηθούμε ακόμη μία καλή θητεία!,
και πάλι συγχαρητήρια!!!
.

4 σχόλια:

gay super hero είπε...

Συγγνώμη δεν είχε παραιτηθεί;

Tales from the other side of town είπε...

Το ίδιο ήξερα κι εγώ.
Ξαναέβαλε όμως φαίνεται υποψηφιότητα και εξελέγη.
Το άκουσα σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο και πράγματι το επιβεβαίωσα (μπορείς να το δεις και από τη σημερινή Ροδιακή).

gay super hero είπε...

Δες κι αυτό :-)

Tales from the other side of town είπε...

Χαχά, αυτά είναι!
Καλά, ο Δήμος Αθηναίων αυτή την τετραετία, θα γίνει μπάχαλο: Ψινάκης, εκπρόσωπος του Ανταρσία, ο Αμυράς με τα ποδήλατά του, και ο Μιχαλολιάκος με τα χρυσά του τ' αυγά (έπιασε 5%).