Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ: "ΩΣ ΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΡΙΕΡΑ".

Αντιγράφω από εδώ.
Νίκος Κούνδουρος: «Ως μη αδελφή έκανα υπέροχη καριέρα»
Ο Νίκος Κούνδουρος είναι ένας σκηνοθέτης με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, αναρωτιέται τι θα είχε πετύχει στην ζωή του αν ήταν gay. «Οι καταβολές από την Κρήτη, δέκα αιώνες Κρητικοί πίσω από εμένα , μου είπαν «Εσύ Νικολή, αδελφή δεν γίνεσαι» Και δεν έγινα». Ο ίδιος λέει πως αν δεν παρέμενε ο εαυτός του θα είχε αλλάξει η ζωή του, αλλά δεν ξέρει τι ήταν αυτό θα είχε ακολουθήσει. «Όταν θυμάμαι τα παλιά χρόνια, θυμάμαι τι «μη αδελφή ήμουν». Ως μη αδελφή έκανα υπέροχη καριέρα. Άρεσα γιατί ήμουν ωραίο και δυναμικό αγόρι, δεν ήμουν αδελφή και μου έδινε πολλούς πόντους. Όλες οι αδελφές με λαχταρούσαν και με κοιτούσαν με βουλιμία, αλλά εγώ έκανα την πάπια»
Πηγή: Down Town
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπλιαχ...κρίμα γιατί ως κινηματογραφιστής έκανε αρκετά πρωτοπόρα πράγματα για την εποχή του, οπότε θα περίμενε κανείς ότι θα είχε πιο ανοικτό μυαλό.

Αν δεν δώσει κανείς βάση στην ομοφοβία "του κρητικού", τουλάχιστον η δήλωσή του θα μπορούσε να αποτελέσει μια απάντηση σε όσους λένε πως "αν δεν είσαι αδερφή δεν πετυχαίνεις στο χώρο του θεάματος".