Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

"ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ."

Ένα εξαιρετικό απόσπασμα από ποστ του gay super hero που μπορείτε να διαβάστε πιέζοντας εδώ.
(...) ” Γι’ αυτό και επιμένω: όταν κάποιος δεν είναι έτοιμος δεν πρέπει να τον πιέζουμε να αποκαλυφθεί. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε μια επιδημία τραμπουκισμών σε βάρος ομοφυλόφιλων παιδιών. Παιδιά που οδηγούνται στην αυτοκτονία επειδή κάποιοι τους βγάζουν από την ντουλάπα με το ζόρι. Αυτό είναι φριχτό. Για να είναι έτοιμος κάποιος πρέπει να περάσει από μία πνευματική διαδικασία ώστε να μπορέσει τελικά να αποδεχτεί τον εαυτό του. Και όταν τα καταφέρνει, αισθάνεται υπέροχα!” (...)
.

4 σχόλια:

gay super hero είπε...

Βρε ποιος Gay Super Hero; O Ρίκι Μάρτιν το είπε :-)

Tales from the other side of town είπε...

Χαχά, ναί, την πατρότητα του ποστ αναφέρω.
:-)

mahler76 είπε...

καλή και η ντουλάπα αρκεί να μην το παίζεις και ακτιβιστής ταυτόχρονα. Επίσης τον Ρίκυ δεν τον πίεσε κανείς str8 να αποκαλυφθεί. Οι αδερφές το έκαναν είτε κράζοντας τον ανοιχτά που δεν το παραδέχεται, είτε βάζοντάς τον σε gay αφιερώματα και γενικά gay news αλλά ταυτόχρονα (οποία υποκρισία) υπερασπίζονταν το δικαίωμά του να είναι κρυφή.

Tales from the other side of town είπε...

mahler76,

1) Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο Ρίκυ Μάρτιν, για την ακρίβεια η μουσική του μου είναι αφόρητα βαρετή - απομόνωσα ένα συγκεκριμένο απόσπασμα με το οποίο συμφωνώ απόλυτα: κανένας, μα κανένας δεν έχει δικαίωμα να πιέζει κανέναν ν' αποκαλυφθεί. Είναι καθαρός φασισμός και είναι και ομοφυλοφοβικό.

2) Ο Ρίκυ Μάρτιν δεν είναι ακτιβιστής, ούτε έχει δηλώσει κάτι τέτοιο. Δεν ανήκει σε καμμία οργάνωση.

3) Δεν υπάρχει χειρότερη εικόνα που μπορεί να δοθεί προς τα έξω, όταν οι ομοφυλόφιλοι "κράζονται" αναμεταξύ τους. Είναι η απόλυτη "κατινιά".