Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.

Αντιγράφω από την Καθημερινή.
Η πρώτη έκθεση για γκέι θα γίνει στην Ισπανία στα μέσα Οκτωβρίου.
kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, 15/9/2010.

Διεθνής έκθεση για τους ομοφυλόφιλους (Εxpogays) η πρώτη ευρωπαϊκή έκθεση «για τουριστικά θέματα που απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά των γκέι» θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 17 Οκτωβρίου στην Ισπανία, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Χαβιέ Τσέκα, δημιουργό ήδη ενός κέντρου που παρέχει υπηρεσίες και κρατήσεις και που απευθύνεται κυρίως στο χώρο των ομοφυλόφιλων.
Στην έκθεση Expogays που θα γίνει στην περιοχή Τορεμολίνος (Κόστα ντελ Σολ στο νότιο τμήμα της Ισπανίας) αναμένεται να μετάσχουν από 15 έως 25 χιλιάδες άτομα από πολλές επιχειρήσεις που διάκεινται φιλικά στους γκέι και εκπροσωπούν τουλάχιστον 55 εκατομμύρια ομοφυλόφιλους, εξήγησε ο κ. Τσέκα με την αφορμή μιας σχετικής παρουσίασης μιας έκθεσης που έγινε στο Παρίσι.
Σύμφωνα με τον κ.Τσέκα το ετήσιο εισόδημα του κάθε ομοφυλόφιλου είναι περίπου 51 χιλιάδες ευρώ, ενώ των ετεροφυλόφιλων κυμαίνεται στις 32 χιλιάδες ευρώ. Ένας ομοφυλόφιλος που πηγαίνει διακοπές ξοδεύει τουλάχιστον 130 ευρώ την ημέρα έναντι των 80 ευρώ που ξοδεύει κάθε ετεροφυλόφιλος.
«Υπάρχουν πολλές δουλειές που μπορούν να αναπτυχθούν με τους ομοφυλόφιλους και οι δουλειές μπορούν να ξεκινήσουν με τον τουρισμό, πρέπει όμως να επεκταθούν και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα πιστεύουμε ότι σύντομα θα δούμε να δημιουργούνται οίκοι ευγηρίας για τους γκέι», δήλωσε ο κ. Τσέκα που και ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος.
Στην έκθεση Expogays εκτός του τουριστικού τομέα θα υπάρχουν περίπτερα για την ομορφιά, τη μόδα, εταιρείες ασφάλισης, ιατρικά κέντρα, μπουτίκ για ζώα συντροφιάς και οργανωτές εκδηλώσεων, γιορτών και πάρτι.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης πιέζοντας εδώ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: